Elektronet de Bie

Datanetwerken

De aanleg van hoogwaardige netwerkbekabeling en/of inrichting van een computerruimte vereist deskundigheid, vakmanschap en zorg. Aangezien Elektronet de Bie een totaal leverancier in onder meer netwerkinfrastructuur is, kunnen wij alle aspecten voor u verzorgen en zijn wij de aangewezen partner om uw wensen te laten realiseren.

Investeren in een nieuwe netwerkinfrastructuur begint bij een deskundig en uitgebreid vooronderzoek. De fysieke drager (de bekabeling) en de actieve componenten (routers, switches, en patchpanelen) zijn de ‘fundering’ voor uw later te implementeren diensten. Als deze laag niet voldoet, is de kans van slagen voor uw verdere automatisering gering.

Allereerst zullen wij met u uw wensen doornemen, waarbij wij uiteraard ook rekening houden met uw wensen voor de toekomst. Door vooraf dit soort zaken goed in kaart te brengen en vervolgens een gedegen ontwerp van uw bekabeling infrastructuur te maken, worden problemen verderop in het traject voorkomen en kunt u vrij snel met de gezamenlijk gekozen oplossing aan de slag.

Continuïteit is van levensbelang voor elke organisatie. De technische infrastructuur moet zodanig betrouwbaar zijn, dat de continuïteit te allen tijde gewaarborgd is. Mensen moeten kunnen blijven communiceren. Het netwerk moet zonder storingen werken. Wij zijn ons uitermate sterk bewust van onze verantwoordelijkheid op dit gebied. Daarom is onze keuze een eenvoudige: kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit. Dit geldt voor onze producten, maar ook voor onze mensen. Permanente scholing is dan ook een absolute voorwaarde voor al onze medewerkers.

Wij installeren de alle soorten netwerken zoals UTP cat 5e-6a-7, FTP cat 5e-6a-7, SFTP cat 5e-6a-7.

CATEGORIE 5e (ENHANCED)
Voor de aanleg van nieuwe installaties die aan de nieuwste standaarden moeten voldoen. Gegarandeerd geschikt voor alle bekende protocollen en apparatuur voor databekabeling. Dankzij een extra ruime marge ten opzichte van bestaande eisen is Cat 5e al geschikt voor gigabit ethernet.

CATEGORIE 6 & 6A
Cat 6A is officieel het hoogste niveau in koperbekabeling. Een toekomstvaste investering in koperbekabeling, voor als u zeker wilt weten dat u de komende jaren niet voor verrassingen komt te staan. Dit systeem ('Klasse E') heeft een enorme potentie en levert ruim voldoende capaciteit voor alle denkbare toekomstige toepassingen. De gebruikte materialen voldoen aan alle eisen, inclusief een ruime zekerheidsmarge.

CATEGORIE 7
Cat 7 is officieel nog niet geratificeerd. Dit cable sharing systeem wordt echter al wel door ons toegepast. Over één kabel gaan gelijktijdig meerdere signalen.

Van de volgende merken; AMP-LUCENT-BICC BRAND REX- EXCEL- LEONI

Ook zijn we gespecialiseerd in het opschonen of vervangen van uw bestaande patchkast. Leveren we alle soorten en maten patchkabels.
RJ 45 panelen t.b.v. telefoniekoppelingen. Meten wij uw netwerk (doormeten netwerk) en krijgt u van ons hierna een volledig meetrapport.

Tevens maken wij graag uw aansluitingen voor uw WiFi zenders.

 

 
! !