Elektronet de Bie

Telecommunicatie

Telefonische bereikbaarheid en betrouwbaarheid is het belangrijkste punt wanneer mensen moeten aangeven wat ze van een communicatieplatform vragen.

Tegenwoordig worden er nog steeds oplossingen ingezet op basis van traditionele technologie met een veelvoud in analoge en digitale technologie maar zie je ook een verschuiving naar Voice over IP (VoIP) toepassingen en Managed of Hosted VoIP diensten. Dit heeft mede te maken met de veranderende manier van werken zoals het werken vanuit huis maar ook onderweg of op reis waar men ook telefonische bereikbaarheid wenst. Daarnaast is het makkelijker geworden om organisaties met meerdere locaties op telefonie vlak aan elkaar te koppelen en dit biedt de mogelijkheid om efficiënt met capaciteit en middelen om te gaan met als mogelijk resultaat ook lagere gebruikskosten.

De manier hoe wij hier tegenaan kijkt is dat afhankelijk van de eisen en wensen die door onze relaties kenbaar worden gemaakt, de oplossing wordt bepaald die het beste daarbij aansluit. Hiervoor werken wij samen met andere partners, waardoor u altijd een objectief advies en voorstel mag verwachten.

Tevens zijn wij uw partner in het aanleggen van betrouwbare bekabeling en infrastructuur naar bijvoorbeeld uw DECT zenders of WiFi zenders!

 
! !